Uitspraak Raad van State vertraagd

22 juli '21

Eerder hebben we je op de hoogte gebracht van de bezwaarprocedure op het bestemmingsplan Zandzoom dat wordt behandeld door de Raad van State. De Raad heeft nu aangegeven de eerder vastgestelde deadline van juli niet te halen en meer tijd nodig te hebben voor een definitieve uitspraak.

6 weken uitstel

De afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft ons onlangs op de hoogte gebracht dat de termijn voor het doen van een uitspraak in de zaak is verlengd. De verlenging heeft te maken met de complexiteit van de zaak, zo meldt de Raad. De termijn is met 6 weken verlengd, waardoor we medio augustus 2021 een uitspraak verwachten. Zodra er een uitspraak is, zullen we de belangstellenden op de hoogte brengen van de inhoud en wat dit betekent voor de verdere ontwikkeling van Zandzoom.

Op de hoogte blijven

Ontvang je al nieuwsbrieven van ons? Dan sta je goed geregistreerd als belangstellende en ontvang je automatisch bericht, zodra er nieuws te melden is. Nog geen nieuwsbrief ontvangen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief, door onderaan deze pagina je e-mailadres achter te laten. Zo mis je niks van het nieuws rondom Zandzoom!

Meer weten over Zandzoom? Naar visie
Meer lezen over het bezwaar? Naar vorig nieuwsbericht