Wijk in ontwikkeling

Een warme lappendeken

De naam zegt het eigenlijk al. De Velden is een nieuwe wijk in Heiloo die zich kenmerkt door een lappendeken aan verschillende velden en een heel divers woningaanbod. In het voorjaar kleuren tulpen bij de eerste zonnestralen de horizon en ‘s winters geniet je van de witte vergezichten. Hier is elk seizoen anders.

Gezellige mix

De Velden wordt gevuld met een grote diversiteit aan woningen, van (levensloopbestendige) rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen tot vrijstaande villa’s. Deze diversiteit zorgt voor een gezellige mix aan bewoners. Jonge gezinnen, maar ook pensioen genieters wonen hier heerlijk. Het lint en de dwarslanen zijn herkenbaar voor het gebied en stelen ook in deze wijk de show.

image alt

Samen delen, samen spelen

Het samenhorigheidsgevoel staat hier hoog in het vaandel. De buren passen zonder problemen op de hond, kopjes suiker worden uitgeleend en de zomerse buurtbarbecue is altijd druk bezocht. Overal in de straat wonen vriendjes en vriendinnetjes dus er is altijd iemand die kan spelen. En met meerdere speeltoestellen in de buurt blijft de spelcomputer uit.

image alt

Rust én reuring

Het is hier heerlijk tot rust komen en kinderen hebben alle ruimte om te spelen. Heb je groene vingers? Dan haal je je hart op in de gezamenlijke moestuin. Maar ook wanneer je zin hebt in gezelligheid is De Velden jouw plek. Bel aan bij de buren voor een hapje en een drankje of fiets naar het altijd bruisende Alkmaar vol musea, winkels en terrassen. In De Velden kan het allemaal.

Meer weten? Naar het nieuws
Interesse? Bekijk het woningaanbod