Wijken in ontwikkeling

Oh, oh, Zomerduin

De mooie wijk aan de rand van de duinen! In een fantastische bosrijke, landelijke en groene omgeving vind je binnenkort deze nieuwe villawijk Zomerduin. Een wijk met luxe woningen die garant staan voor rust én ruimte.

Groot maar fijn

Zomerduin wordt een wijk met ruim opgezette kavels en fraaie nieuwbouwwoningen die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Dat betekent royaal en ruim wonen met een knap uitzicht. De architectuur heeft een modern-agrarisch karakter, volledig in lijn met de groene omgeving. Denk hierbij aan boerderijachtige woningen. En met de smalle laantjes en open velden proef je de landelijke en ontspannen sfeer al vanaf de eerste seconde.

image alt

Een plek voor ontspanning

Een agenda gevuld met werk, sport, muziekles en verjaardagen, maar weinig tijd voor jezelf. Herkenbaar? In Zomerduin kun je even op pauze. De ruimtelijke groene omgeving biedt de uitgelezen gelegenheid om samen met gezin tot rust te komen en van elkaars gezelschap te genieten. Een veilige plek voor de kids om te spelen, een eigen moestuin aan huis en slechts een fietstochtje verwijderd van zee. Dat is ontspannen!

image alt

Zin in gezelligheid?

Waar je in jouw woning volledig aan de drukte ontsnapt, zoek je de nodige reuring zo op wanneer je daar behoefte aan hebt. Een tochtje op de fiets brengt je naar het gezellige Alkmaar vol musea, winkels en terrassen en met de trein sta je binnen een half uur in Amsterdam voor een etentje of borrel in een leuk café. Maar een uitgebreid diner met familie of vrienden in jouw gloednieuwe woonkeuken is ook niet mis. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en je parkeert gratis. Ideaal!

Vragen? Wij staan je graag te woord
Interesse gewekt? Bekijk het aanbod