De ‘Tesla’ onder de nieuwbouwwoningen

Het aanschaffen van een nieuwbouwwoning in Zomerduin is als het rijden van een Tesla; volledig onafhankelijk van fossiele brandstoffen zoals gas of elektriciteit. De luxe villa’s worden kant en klaar opgeleverd. Zo profiteer je vanaf dag één van lagere woonlasten én woon je klaar voor de toekomst. Een toekomst waarin gasaansluitingen verdwijnen en een elektrische auto de standaard wordt.

image alt

Een slimme investering

Een nieuwbouwwoning betekent naast meer wooncomfort ook minder onderhoud en lagere woonlasten. Als ontwikkelaar heeft BPD Ontwikkeling in zeven decennia grote kennis opgebouwd als het gaat om het duurzaam ontwikkelen van woningen en gebieden. Die ervaring zie je straks terug in jouw luxe villa. Met onder andere:

  • Triple A+ isolatie,
  • vloerverwarming voor comfort,
  • de nieuwste solar panel ontwikkelingen op jouw dak,
  • en alles bestuurbaar vanuit een smart slim-huissysteem. 

Als leuke bijkomstigheid krijg je bij de meeste hypotheekverstrekkers extra leencapaciteit op de hypotheek én rentekorting. Een slimme investering dus.

image alt

Geen zin om te verbouwen?

Het gaat echt gebeuren: heel Nederland gaat van het aardgas af. Deze energietransitie kan voor jou betekenen dat je je huidige woning behoorlijk moet aanpassen. Denk aan het installeren van een warmtepomp, vloerverwarming, isolatie, … We snappen dat je niet op zo’n verbouwing zit te wachten. Een villa in Zomerduin is een mooi alternatief, want alle woningen worden direct van de allernieuwste technieken en innovatieve snufjes voorzien. Een heerlijk vooruitzicht!

Jouw woning in Zomerduin Heiloo

De ambitie is om de woningen in Zomerduin zo duurzaam mogelijk te bouwen. Welke duurzame installaties en technieken er precies worden toegepast is nog niet helemaal bekend. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen of laadpalen voor elektrische auto’s. Zodra hier meer over is vastgelegd, zal deze pagina worden bijgewerkt met de laatste informatie.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Tijd voor een nieuwe woonfase? Bekijk de planning