Planning Zandzoom

De komende jaren wordt er door BPD Ontwikkeling, T&G Ontwikkeling, Hoorne Vastgoed, Dura Vermeer, Groen Zuid Heiloo en kleine lokale partijen in samenwerking met de Gemeente Heiloo hard gewerkt aan de ontwikkeling en realisatie van Zandzoom.

Update bestemmingsplan

Op 1 september 2021 is het bestemmingsplan Zandzoom 2019 door de Raad van State vernietigd. Dit betekent dat de bouw van alle woningen in Zandzoom nu wordt vertraagd. BPD gaat de komende tijd samen met de gemeente Heiloo en andere initiatiefnemers in het plangebied in gesprek, om de route en planning naar een nieuw bestemmingsplan vorm te geven.

Dit betekent helaas dat alle nieuwbouwprojecten aanzienlijke vertraging oplopen. Het is op dit moment nog niet in te schatten wat dit precies voor de planning betekent, we brengen je graag op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Zandzoom? Laat je e-mailadres onderaan deze pagina achter en wij zorgen ervoor dat je het laatste nieuws in jouw inbox krijgt.

Mijn Eigen Huis
Een vraag? Wij staan je graag te woord
Straks een woning kopen in Zandzoom? Zo werkt het!