Ideale bereikbaarheid

Zandzoom biedt het beste van twee werelden! Je woont hier heerlijk rustig maar tegelijkertijd zeer goed bereikbaar. Binnen 10 minuten fiets je naar het centrum van Heiloo en met het treinstation om de hoek ben je binnen no time bij een van de grotere omliggende steden.

Openbaar vervoer

Met bushalte Kapellaan op loopafstand en het treinstation op nog geen 5 minuten fietsen zit je hier qua openbaar vervoer ideaal. De intercity rijdt vanaf station Heiloo in een luttele 5 minuten naar Alkmaar en binnen een half uur sta je in Amsterdam of Haarlem. De trein rijdt tijdens de spits vier keer per uur in een rechte lijn naar de hoofdstad!

image alt

Eigen vervoer

Je bent met de auto in 10 tot 15 minuten rijden in Alkmaar, Bergen, Uitgeest of Egmond aan Zee. Amsterdam en Haarlem bereik je binnen 20 minuten. Er wordt momenteel gekeken naar de mogelijke realisatie van een directe aansluiting op de rijksweg A9, zodat je straks nog sneller op bestemming bent.

Fan van fietsen? Dan komt het goed uit dat het centrum van Heiloo en het dorpsplein van Limmen prima met de fiets te bereiken zijn. Handig voor de dagelijkse boodschappen bijvoorbeeld. Na je werk nog even uitwaaien of een spontane borrel op het strand? Binnen 20 minuten fietsen sta je met je voeten in de branding bij Egmond aan Zee.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Kapper, kledingwinkels en kinderopvang? Bekijk de voorzieningen