Eerste schetsen Zomerduin

24 februari '21

Een nieuwe wijk met behoud van de cultuurhistorische waarden van het gebied. Daar staat Zomerduin voor en dat zie je goed terug in de eerste schetsen van Zomerduin fase 1a. Landelijke luxe is hier de norm. In dit nieuwsbericht zie je de eerste schetsen en lees je welke wijziging er is in de fasering van de woningen.

image alt

Unieke villa's aan de dwarslaan

De dwarslaan in Zomerduin is een kenmerkende laan in Heiloo: aan weerszijde veel groen, een lange rij bomen en diverse hoogwaardige villa's. Elke villa aan deze laan is uniek en exclusief ontworpen voor Zomerduin. Daarmee wordt deze dwarslaan een echte eyecatcher in het gebied. De landelijke luxe uit zich hier in zeer ruime kavels in een groene omgeving. Een villa aan de dwarslaan staat voor ruimtelijk en vrij wonen.

Op de woningenpagina zie je deze vrijstaande woningen met hun kenmerken en de concept schetsen. Laat je NAW-gegevens achter bij dit woningtype als je op de hoogte wil worden gehouden van de ontwikkelingen. 

Naar de woningen
image alt

Wonen aan het erf

De villa's aan het erf liggen aan hun eigen binnenplaats met veel privacy, ruimte en kwaliteit. De agrarische geschiedenis van deze plek komt terug in de architectuur van deze woningen. Het ontwerp van de vrijstaande woningen is gebaseerd op de bollenschuren die in de nabije omgeving zijn terug te vinden. Dankzij de ruime dakoverstekken krijgen deze woningen een klassiek, landelijke uitstraling. Combineer dat met met de royale tuinen en je waant je hier in een luxe buitenhuis. 

Op de woningenpagina zie je deze vrijstaande woningen met hun kenmerken en de concept schetsen. Laat je NAW-gegevens achter bij dit woningtype als je op de hoogte wil worden gehouden van de ontwikkelingen. 

Naar de woningen

Zomerduin fase 1a

De woningen aan de dwarslaan en aan het erf gaan als eerste in verkoop in Zomerduin fase 1a. Naar verwachting is de start van de verkoop rond de zomer van 2021. Tot die tijd komt er steeds meer informatie beschikbaar over deze exclusieve woningen. Hieronder zie je op de situatiekaart zowel Zomerduin fase 1a als 1b. Klik op de kaart op een kavel en bekijk dit woningtype op de pagina woningen voor meer informatie. Daar kan je ook je gegevens achter laten als je je nog niet hebt geabonneerd op de nieuwsbrief van de betreffende fase. 

Het gevoel krijgen van Zomerduin? Bekijk de video
Meer zien van de woningen? Bekijk de schetsen