Nieuwbouw Zomerduin in Heiloo

22 april '20

Nieuwbouwplan Zomerduin is het nieuwste wijk in Zandzoom, een gebied in Heiloo op de grens met Limmen. Dit wordt een exclusieve wijk die zich kenmerkt dankzij de ruime opzet van dwarslanen, velden en erven. Op fietsafstand van de duinen en de zee. Maar ook binnen 10 minuten van de stedelijke dynamiek van Alkmaar.

Landelijke luxe

Zomerduin staat voor landelijke luxe. De ruime opzet van de wijk zorgt voor een comfortabele en ontspannen sfeer, maar ook voor geborgenheid. Dankzij de architectuur blijven de cultuurhistorische waarden van dit gebied gewaarborgd. De woningen krijgen een hoog afwerkingsniveau dat zorgt voor kwaliteit en luxe. 

image alt

Omgeving om te ontdekken

Zomerduin heeft een omgeving waar genoeg is te ontdekken. Op de fiets trek je door de landweggetjes en de duinen naar het strand en de zee. Ontdek in de omgeving de culturele plekken, zoals de veelzijdige Witte Kerk of wandel door de Heilooër bossen of Het Maalwater. Heiloo wordt niet voor niks een groene gemeente genoemd, letterlijk en figuurlijk!

Dynamiek
Ben je op zoek naar meer dynamiek? Het centrum van Alkmaar is vlakbij en vanaf station Heiloo pak je een Intercity en ben je zo in Amsterdam.

Wil je meer weten wat deze omgeving te bieden heeft?

Naar de voorzieningen

Blijf op de hoogte

In het eerste deel van Zomerduin komen 31 nieuwbouwwoningen. Dit zijn zowel 2 onder 1 kapwoningen als vrijstaande woningen. Dankzij de royale kavels geniet je niet alleen van de ruim opgezette wijk, maar ook van alle ruimte in de tuin. In Zomerduin komen ruim 180 woningen de komende jaren. De komende periode wordt er steeds meer informatie bekend van deze gebiedsontwikkeling. Wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in als belangstellende! Dit doe je door je gegevens achter te laten bij jouw favoriete woningtype op de woningenpagina. Dan houden wij je op de hoogte via de nieuwsbrief.

Waar ligt het precies? Bekijk de bereikbaarheid
Benieuwd naar het aanbod? Bekijk het woningaanbod