Nieuwe fasering Zomerduin

12 februari '21

In Zomerduin staat kwaliteit voorop. Alleen het beste, is goed genoeg. Dat geldt zeker voor de woningontwerpen. De eerste fase in Zomerduin wordt ontworpen door 2 verschillende architecten. Het ontwerpproces van woningtypes aan het erf en aan de dwarslaan gaat voorspoedig. Met de woningtypes op het veld zijn we later begonnen en om de kwaliteit te waarborgen, hebben we besloten om deze woningen later in verkoop te brengen. In dit nieuwsbericht lees je welk effect dit heeft op de volgorde van de verkoop van de woningen.

Zomerduin fase 1a

De vrijstaande woningen aan het erf en aan de dwarslaan gaan als eerste in verkoop in Zomerduin fase 1a. Naar verwachting start de verkoop van deze fase medio 2021. Binnenkort zijn de eerste schetsen gereed en de belangstellenden van deze fase ontvangen daar als eerste bericht van. Heb jij je nog niet geabonneerd op de nieuwsbrief? Laat dan je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype.

Naar fase 1a

Zomerduin fase 1b

De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen op het veld gaan naar verwachting in het 3e kwartaal van 2021 in verkoop. Deze woningen behoren tot Zomerduin fase 1b.

Doordat we fase 1 in twee delen hebben opgesplitst, dien je hier (opnieuw) je gegevens achter te laten bij je favoriete woningtype. Zo word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van deze deelfase. 

Naar fase 1b

Jouw ideale woning

Heb jij nog niet je ideale woning gevonden en wil je meer informatie, voordat je de juiste keuze maakt? In onderstaande situatiekaart zie je het overzicht van alle woningen in Zomerduin fase 1a én 1b. Ga met je muis of je vinger over de situatie en je ziet de verschillende woningtypes oplichten. Wil je meer informatie over dit ene type? Klik dan op dit type en vervolgens op 'bekijk de woning'. 

Heb jij 'm al gezien? Eerste video Zomerduin
Heel fase 1 op je gemak bekijken? Naar de woningen