De Velden nieuwe wijk in Zandzoom

27 januari '21

Het is bijna zover: rond de zomer van 2021 start fase 1 van De Velden als nieuwe wijk in Zandzoom! De wijk kenmerkt zich door een lappendeken van verschillende velden en krijgt een spannende woningmix. Van (levensloopbestendige) rijwoningen tot schitterende 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. In de eerste fase worden er 34 woningen gerealiseerd.

Diverse wijk voor verschillende portemonnees

De mix van woningen maakt het een wijk voor iedereen, passend bij verschillende levensfases én portemonnees. De Velden wordt een sociale buurt pur sang. Je ervaart hier vanaf de eerste seconde een gevoel van thuiskomen en saamhorigheid. In andere woorden: de buren passen zonder problemen op de hond, tuingereedschap wordt onderling uitgewisseld en de zomerse buurt barbecue is altijd druk bezocht. Gezellig toch?

Wil jij op de hoogte worden gehouden van het nieuws in De Velden? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en je bent de eerste die updates ontvangt over de nieuwe ontwikkelingen. Bekijk de woningtypes op de pagina woningen en laat je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woningtype. Zo zorg je er voor dat jij als eerste de nieuwsbrief ontvangt per e-mail. 

Hoe ziet de planning er uit? Naar de planning
Benieuwd naar het aanbod? Bekijk de woningen